Acasa

Căminele deschise pe perioada verii

Căminele deschise pe perioada verii

Cazarea pe perioada vacanței de vară se face conform art.19-21 din Regulamentul cadru privind cazarea în căminele studențești.

http://csubb.ro/wp-content/uploads/2010/08/Regulament_cadru_cazare_2012-2013.pdf

Cererile de cazare pe vară se primesc la administrația căminelor în perioada 17-28 iunie 2013 (ora 11:00).

Căminele deschise pe perioada verii sunt:

 • C4 – grupuri
 • C6 – studenți
 • C1 – grupuri în caz de extremă urgență
 • C14 – studenți, doctoranzi, angajați
 • C17 – studenți, doctoranzi, sportivi
 • Economica 1 – grupuri
 • Economica 2 – studenți, doctoranzi
 • A1 – studenți Erasmus, doctoranzi
 • A2 – grupuri
 • A3 – studenți, doctoranzi
 • A4 – doctoranzi, angajați
 • Sport XXI – Sportivi Club ”U”, grupuri

Regulamentul privind cazarea în căminele studențești:

Art. 20. Vor beneficia de cazare la tarifele aplicate în timpul anului universitar studenţii şi doctoranzii, cadrele didactice şi alte categorii de angajaţi ai universităţii. Studenţii şi doctoranzii vor depune o cerere însoţită de adeverinţă de student/ doctorand, eliberată de facultate/ Serviciul Doctorate, la administraţia căminului în care sunt cazaţi sau, în cazul în care nu locuiesc în cămin la Direcţia Generală Administrativă a U.B.B. – Serviciul Social. Toate cererile de cazare pentru perioada de vară vor fi centralizate şi analizate la Serviciul Social al U.B.B., după care listele cu cei care vor fi cazaţi vor fi afişate la Serviciul Social şi la căminele care rămân deschise. 

Art. 21. Pot beneficia de cazare la tarifele de vară (pe lună/ zi) alte persoane care solicită cazare pe perioada vacanţei de vară în baza unei cereri aprobată de Direcţia Generală Administativă.

Studenții din an terminal vor putea sta în cămin și pe perioada verii și vor achita o regie egală cu cea din timpul anului universitar.

cerere

tarife vara

 

tarife regim hotelier14 Comments to Căminele deschise pe perioada verii

 1. HBN

  si eu care stau in C16 trebuie sa imi duc toate lucrurile in alt camin doar pentru o saptamana in plus(de practica)?

 2. Consiliul Studentilor

  Caminele vor ramane deschise pana in 15 iulie (aceasta data am si trecut-o cu totii in contractul de inchiriere semnat in momentul cazarii).

 3. Andrada

  Hei, si noi care am platit pe iunie mai trb sa platim cv pt cele 2 sapt din iulie? 😀

 4. Consiliul Studentilor

  Pentru luna iulie fiecare student cazat in camin va plati o suma proportionala cu numarul de zile din luna iulie cat va locui in camin (maxim 2 saptamani).

 5. ilinca

  cei care doresc cazare in perioada admiterii se supun acelorasi “reguli”?

 6. Oana

  Care sunt tarifele pe vara?

 7. Andrada

  Si daca vreau sa stau doar sapt 7-14, dar nu si 1-7, platesc doar o sapt. ? Si platesc la tariful obsinuit din caminul meu? (caminul 6, o luna de 100 de lei ar insemna 25 )

 8. Consiliul Studentilor

  Art. 20. Vor beneficia de cazare la tarifele aplicate în timpul anului universitar studenţii şi doctoranzii, cadrele didactice şi alte categorii de angajaţi ai universităţii. Studenţii şi doctoranzii vor depune o cerere însoţită de adeverinţă de student/ doctorand, eliberată de facultate/ Serviciul Doctorate, la administraţia căminului în care sunt cazaţi sau, în cazul în care nu
  locuiesc în cămin la Direcţia Generală Administrativă a U.B.B. – Serviciul Social. Toate cererile de cazare pentru perioada de vară vor fi centralizate şi analizate la Serviciul Social al U.B.B., după care listele cu cei care vor fi cazaţi vor fi afişate la Serviciul Social şi la căminele care rămân deschise.
  Art. 21. Pot beneficia de cazare la tarifele de vară (pe lună/ zi) alte persoane care solicită cazare pe perioada vacanţei de vară în baza unei cereri aprobată de Direcţia Generală Administativă.
  http://csubb.ro/wp-content/uploads/2010/08/Regulament_cadru_cazare_2012-2013.pdf

 9. Consiliul Studentilor

  Pentru perioada admiterii se poate solicita cazare in regim hotelier, cu tarife variind intre 20 lei/zi si 40 lei/zi, in functie de confortul caminului in care se solicita cazare.

 10. Andrada

  Eu stau in caminul 6 deja. Daca vreau sa raman in sapt 7-14 dar nu si 1-7, benficiez de tarif in regim normal, fiind studenta? Ca sa raman doar in saptamana 7-14, trb sa imi depun cerere, sa ma decazez si pe urma sa ma intorc in 7 acolo unde am fost alocata?

 11. Consiliul Studentilor

  Toti studentii care vor sa ramina in camine in perioada verii trebuie sa depuna cerere in intervalul 17.06-28.06.2013.
  Cei care au examen la master si cei care au practica trebuie sa specifice in cerere.

 12. Cosmin

  Salut.
  Studentii care isi iau in iulie licenta, stau deja in camin si vor sa ramana pe vara pentru inscrierea la master si practica trebuie doar sa specifice in cerere si atat?

 13. Lavy

  Deci, daca vreau sa stau in caminul 14 pe timpul verii, platesc 210.00 RON sau 150.00 cat costa in timpul anului. Se cam contrazice tabelul cu tarifele, cu afirmatia ” Vor beneficia de cazare la tarifele aplicate în timpul anului universitar studenţii şi doctoranzii, cadrele didactice şi alte categorii de angajaţi ai universităţii.”

  Deci beneficiez de acelas tarif ca in timpul anului sau acesta va fi marit?

 14. Consiliul Studentilor

  Cele 2 tabele se refera la situatia din articolul 21. Studentii UBB vor plati pe timpul verii aceeasi regie ca si in timpul anului universitar.