Pentru prima data în Europa Centrală și de Est, Research for Industry va organiza evenimentul 3 Day Startup în Cluj-Napoca, în perioada 14-16 noiembrie 2014, la Universitatea Tehnică din ClujNapoca.

Scopul 3 Day Startup este de a strânge la un loc cele mai dinamice minți antreprenoriale din comunitatea academică a orașului. 45 de tineri își vor prezenta ideile, vor forma echipe, vor valida strategiile și vor prezenta pitch-ul în fața unor investitori. Tinerii cu pregătire în științe, inginerie, design, management sau drept din universitățile clujene se pot înscrie până pe 28 octombrie, la www.cluj.3daystartup.org. Ei vor interacționa direct cu o serie de mentori recunoscuți, care îi vor ajuta să își valideze ideea de piață și să construiască prototipuri.

3 Day Startup Cluj-Napoca este o experiență care îi provoacă pe studenții și pe tinerii cercetători să inoveze, să construiască și să lanseze companii reale. Research for Industry va organiza două sesiuni de informare pe 6 octombrie (14,00) și pe 17 octombrie (9,00), la Rectoratul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, Str. Memorandumului, Camera P23.

Înscrierea și participarea sunt gratuite.

Printre mentori și paneliști se numără: Peter Barta, CEO Fundația Post Privatizare; Cristi Dascălu, Business Developer & fondator Transilvania Entrepreneurship Center; Adrian Gheară, Tech Startups Advisor & Investor, cofondator Neobyte Solutions; Andrei Pitiș, președinte ANIS & cofondator TechAngels; Andrei Roth, GM Recognos Romania, Owner Gecko Strategic Services; Mircea Vădan, cofondator ZenQ.co. La eveniment vor participa experții internaționali Corine Zuber, Startup Innogrants Manager la Ecole Polytechnique Fédérale de Lausanne – EPFL și Michael Friedrich, cofondator & CEO Aïmago SA.

Pentru mai multe informații, urmăriți site-ul evenimentului și pagina de Facebook.