Comisia Națională a României pentru UNESCO  și L’Oreal România au lansat, pentru al patrulea an consecutiv, Programul de burse naționale Pentru femeile din știință ce-și propune sprijinirea comunității științifice naționale prin acordare a două burse pentru tinere cercetătoare din aria științelor vieții și aria științelor fizice.

Programul se adresează cercetătoarelor din România cu varsta de maxim 35 de ani care fie sunt doctorande, fie au obținut titlul științific de doctor și urmează un program de pregătire postuniversitară în cadrul unei instituții acreditate de învățământ superior din țară. Valoarea unei burse este de 42.000 de lei, iar fiecare bursă va constitui sursa de finanțare a unui proiect de cercetare derulat timp de zece luni în cadrul unei instituții de cercetare din România.

Persoanele care doresc să participe la program vor trebui să trimită către CNR UNESCO în str. Anton Cehov nr.8 București cel mai târziu până la data de 31 martie 2013 (data poștei de expediere) un dosar de aplicare care să cuprindă informațiile și documentele menționate în regulamentul afișat la urmatoarea adresă: http://www.cnr-unesco.ro/ro/burse.php.

Dosarul de plicație menționat mai sus va trebui să fie adresat președintelui juriului. Aplicațiile incomplete sau care vor fi trimise după data limită nu vor fi luate în considerare.

Aici găsiți formularul de aplicare: UNESCO_burse-loreal-tinere-cercetatoare