Universitatea Babeș-Bolyai, o universitate de talie Europeană.

Titlul de cea mai bună universitate din România, una de educație și cercetare avansată cu impact puternic în zona Europei de Est nu este unul ușor de menținut. Tocmai, prin prisma acestui fapt, ne dorim ca viața studenților din comunitatea noastră să se desfășoare după cele mai bun standarde.

Astfel, Consiliul Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai, dorește să cunoască în mod continuu nevoile studenților din universitate și problemele cu care aceștia se confruntă.

Butonul Roșu, a reprezentat un exemplu de bună practică la nivelul unora din facultățile din Universitate. Acesta reprezintă un instrument prin care noi, studenții, ne putem pune împreună ideile, propunerile, dar și nemulțumirile sau sesizările cu privire la anumite aspecte negative, iar reprezentanții le pot aduce la cunoștința factorilor implicați în rezolvarea problemelor sau implementarea ideilor.

Noi, studenții din UBB, suntem parte semnificativă a rezultatelor pozitive pe care Universitatea le-a înregistrat în ultimii ani, așadar este important să menținem toate laturile vieții academice la cele mai înalte standarde.

Nu sta chill, dacă nu pentru tine, actual student la UBB, e pentru cei ce vor urma după tine. Spune-ne ce se poate îmbunătăți, ce te nemulțumește, spune-ne ce contribuție poți avea sau ce idee ai vrea să se implementeze în universitatea ta. Nu e vorba doar de cantină sau cămin, este vorba de întregul proces educațional, de activitatea studenților reprezentanți de la nivelul facultății tale, de activitatea profesorului, de modul în care arată clădirile, de orice ține de comunitatea UBB.

Chiar și un lucru frumos, dacă ai de spus, îl primim cu drag!
Cu apreciere, colegialitate și mult devotament!
Noua echipă a CSUBB!

buton

Apasă-l!