Ultimele inscrieri la BuzzCamp!

Esti asteptat pe 20 – 21 aprilie, la Hotel Ramada, sa participi la cel mai asteptat eveniment al primaverii! Inspire Group a inceput numaratoarea inversa pentru cea de-a 13-a editie BuzzCamp, evenimentul care aduce laolalta companii de top din Romania si juniori high potential pentru echipele lor, intr-un cadru business interactiv! Sunt ultimele zile de inscriere si ultimele locuri disponibile! Peste 200 de tineri au fost deja selectati! Daca nu te-ai inscris, rezerva-ti locul pe http://buzzcamp.ro/event/cluj/inscriere/.

Organizatorii ti-au pregatit numeroase surprize si premii, asa ca accepta provocarile pe care le lanseaza. Se apropie 1 mai, iar BuzzCamp ti-a pregatit o surpriza! Inscrie-te acum pe http://buzzcamp.ro/event/cluj/inscriere/, fii prezent in ambele zile de eveniment atat la conferinta, cat si la workshop-urile unde vei fi selectat si poti castiga 100 de euro bani de buzunar pentru un weekend la mare. Extragerea se va face pe 21 aprilie, iar norocosul va intra in posesia premiului la finalul conferintei. Te asteptam la BuzzCamp!

Vino cu gasca de prieteni la eveniment si BuzzCamp te scoate la bere. Gasca cea mai mare va fi castigatoare! Trimite un e-mail pe adresa info@inspiregroup.ro cu numele gastii tale si numele prietenilor care te vor insoti la eveniment. Pentru a intra in competitie, inscrierea la eveniment este obligatorie atat pentru tine, cat si pentru prietenii tai. Termenul limita de aplicare este 19 aprilie, ora 23:59.

In plus, in aceasta editie, ai ocazia sa dezbati tema actuala de dezvoltare personala „Esecul – prima lectie de (auto) motivare”cu Heidi Hoka – doctor in psihologie, autor, Leoni, Simona Baciu – presedinte Fundatia Transylvania College, Mirela Salagean – teamleader de recrutare, Leoni.

BuzzCamp este un eveniment special organizat pentru tine si iti ofera oportunitatea sa participi la workshop-uri sustinute de EY, Leoni, E.ON, SYKES, Tenaris Silcotub, Steelcase, BUW, Lidl.

Mai mult decat atat, in timpul pauzelor, la fotoliile de consiliere te vei intalni cu reprezentantii Steelcase, Lidl.
Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care trebuie sa fii prezent. Pe toate celelalte le vei descoperi singur, chiar la eveniment.

Pentru ca vrem sa fii in permanenta legatura cu reprezentantii companiilor, iti punem la dispozitie platfoma buzzjob.ro . Inscrie-te pe http://buzzjob.ro/ si vei avea sansa sa-ti gasesti un job chiar daca nu ai experienta. Site-ul iti ofera acces la job-uri, internshipuri, traineeship-uri si programe de practica, in cele mai importante companii de pe piata. In plus, esti la curent cu evolutia aplicatiilor tale si primesti gratuit consiliere in redactarea CV-ului si in cariera.

Inspire Group te asteapta la BuzzCamp! Inscrie-te pe http://buzzcamp.ro/event/cluj/inscriere/si devino BuzzCamper!