În perioada 22-23 octombrie 2014, campusul Hașdeu și întreaga comunitate studențească își va sărbători zilele  sub egida proiectului „Campus Days”, proiect inițiat și coordonat de Consiliul Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai.

Conceput sub forma unui târg de ONG-uri, proiectul Campus Days are ca scop crearea unui cadru de interacțiune directă între studenți și organizațiile studențești, facilitând, pe această cale, accesul studenților la ofertele de voluntariat din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Surpriza organizatorilor pentru comunitatea academică și studenți constă în inaugurarea Teatrului de Vară din incinta Campusului Hașdeu. Teatrul de vară s fost construit la inițiativa Consiliului Studenților și cu sprijinul Universității Babeș-Bolyai cu scopul de a facilita desfășurarea diverselor evenimente și proiecte studențești.

În acest fel, universitatea împreună cu studenții contribuie la sporirea sentimentul de apartenență la o comunitate academică multiculturală în care educația de tip non-formal este valorizată.

Vă așteptăm alături de noi și vă mulțumim pentru interesul acordat activităților pe care le desfășurăm!afis_Campus Days-facebookafis teatru de vara-01_web