Campus cu 17 cămine

Dacă nu ești din Cluj-Napoca și ești student la UBB poți sta în chirie  sau poți sta în unul din căminele Universității. Toate căminele sunt renovate, izolate termic, au geamuri-termopan, parchet laminat, mobilier din PAL sau lemn, deci numai bune pentru o studenție adevărată. Iată care sunt acestea:

  1. Căminele 1-6: se află în campusul Hașdeu și sunt cămine de fete, cu 5 persoane în cameră, sală de lectură, baie și bucătărie comună pentru toate camerele de pe un etaj. Dacă ești studentă în anul 1, vei primi cel mai probabil un loc în unul din aceste cămine.
  2. Căminul 16: se află în campusul Hașdeu și este cămin de băieți, cu 5 persoane în cameră, sală de lectură, baie și bucătărie comună pentru toate camerele de pe un etaj. Dacă ești student în anul 1, vei primi cel mai probabil un loc în acest cămin.
  3. Căminul 14: se află în campusul Hașdeu și este cămin mixt, are camere de 2 persoane, iar baia și bucătăria sunt comune pentru toți locatarii de pe palier.
  4. Căminul 17: se află în campusul Hașdeu și este cămin mixt, are camere de 2 persoane, baie în fiecare cameră și câte o bucătărie pe fiecare etaj.
  5. Caminele A1-A4: se află în campusul Hașdeu, sunt cămine confort I, tip garsonieră pentru două personae cu baie și bucătărie în fiecare cameră.
  6. Căminele Economica 1 și Economica 2 se află în campusul Economica, lângă Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, sunt cămine mixte cu camere de 3 persoane și baie în fiecare cameră. Bucătăria și sala de lectură sunt comune pentru locatarii fiecărui etaj.
  7. Căminul Sport XXI se află în Parcul Sportiv Iuliu Hațieganu (cunoscut  și ca Parcul Babeș), este cămin mixt cu camere de 3 persoane și baie în fiecare cameră. Bucătăria este comună pentru locatarii fiecărui etaj.
  8. Căminul Juventus se află în Parcul Sportiv Iuliu Hațieganu, este cămin mixt, are camere de 2 persoane cu baie și bucătărie în fiecare cameră și este destinat doctoranzilor și angajaților UBB.