circumscriptiicandidaticalendar sectii de vot

regulament

Linia Română:

  • Facultatea de Matematică și Informatică

TOMAȘ ȘTEFAN-ANDREI

”Am ales să candidez pentru funcția de student senator dată fiind activitatea mea de voluntariat. Experiența dobândită în acest mediu organizat mă face să cred că voi putea să lupt alături de ceilalți studenți senatori pentru binele studenților.”

1. CV Tomaș Ștefan-Andrei

2. Plan Managerial Tomaș Ștefan-Andrei

INCĂU IONUȚ-ANDREI

”Ma numesc Incau Ionut Andrei, sunt student la Matematica-Informatica si sunt persoana de care aveti nevoie.
Pentru aceasta functie ma recomanda experienta pe care o am in spate, gandirea obiectiva si spiritul critic constructiv.
Voi informa fiecare student cu privire la hotararile luate in cadrul Senatului Universitatii si voi organiza intalniri periodice cu studentii pentru a discuta problemele acestora, voi cauta solutii si voi veni cu propuneri pentru a imbunatati viata de student, de altfel orice student ma poate contacta oricand la ionut.incau@yahoo.com.”

 1. CV Incau Ionut-Andrei

2. Plan Managerial Incau Ionut-Andrei

  • Facultatea de Drept

BUTUȘINĂ ALEXANDRU

”CINE SUNT ȘI CE MĂ RECOMANDĂ?

– Student la Facultatea de Drept, în anul 3 – În al 2-lea an al mandatului de Student Cancelar -Spirit organizatoric, capacitate de adaptare, abilități de leadership- Organizator al Proiectului ”Săptămâna carierei” – Membru în comitetul de organizare a unor conferințe internaționale, dezbateri academice și evenimente sociale

CE VREAU SĂ FAC?

– Crearea unei comisii de redactare a regulamentelor – Elaborarea unei campanii de promovare a CSUBB și CSUBB extins- Transparență în procesul de cazare – Încurajarea participării active a studenților în activitatea curriculară și extracurriculară – Participarea activă la ședințele Consiliului Facultății pentru a avea în vedere problemele cu care se confruntă studenții – Asigurarea accesibilității la Regulamentele cu impact direct asupra noastră.

Consider că tot ceea ce am făcut și tot ceea ce doresc să fac în continuare mă recomandă pentru funcția de Student Senator!”

1. CV Butușină Alexandru

2. Plan Managerial Butușină Alexandru

DIMA ALEXANDRU- VALERIAN

,,Sunt student în anul III în cadrul Facultății de Drept și candidez pentru funcția de senator pentru că vreau să susțin în mod activ și curajos rezolvările problemelor noastre. Doar împreună vom putea face ceea ce ne propunem și doar împreună vom putea fi auziți”

1. CV Dima Alexandru Valerian

2. Plan Managerial Dima Alexandru Valerian

  • Facultatea de Chimie și Ingineria Chimică

BUTA LAVINIA

”Am ales să candidez pentru că:

– la rândul meu ajut;

-sunt responsabilă, sociabilă, cu spirit de echipă, ordonată şi activă;

– îmi asum responsabilităţi şi duc la îndeplinire sarcinile asumate;

– pun în funcțiune cunoştinţele dobândite în cei peste 5 ani de reprezentare studențească;

– răspund nevoilor studenţilor, interacţionez cu aceştia cu scopul informării corecte şi acţionez în sensul promovării intereselor lor;

– mă implic activ în acțiunile organizate de către și pentru studenții din cadrul facultății.”

1. CV Buta Lavinia

2. PLan Managerial Buta Lavinia

MARIȚ TIMOTEI

”Mă angajez sa respect tot ce este prevăzut în articolele din Statutul Studentului, cu privire la Studentul Senator, iar pe langă toatea acestea, voi incerca să vin cu ceva nou, menit sa ajute si sa întărească statutul privilegiat in care se gasește Universitatea NOASTRĂ și implicit pe studenții ei. Așa că imi propun ca în mandatul meu sa lucrez la urmatoarele aspecte:

– Formarea unei strânse colaborări cu actuala echipă a Consiliului Studenților din Facultatea de Chimie si Inginerie Chimică, și implicit continuarea si ducerea la bun sfârșit a proiectelor inițiate alaturi de această echipă și Organizația Studenților Chimiști, proiecte ce prevad promovarea Facultății de Chimie si Inginerie Chimică în mediul școlar preuniveristar și captarea câtor mai mulți studenți in cercurile de cercetare afiliate acesteia. De asemenea aceste proiecte pot fi continuate la nivelul intregii Universitați, cu unele mici amendamente adăugate.

– Promovarea performanței academice în cercetare, performanța care există la nivelul intregii Universitați și cu precadere în cadrul unor Facultați îndreptate spre acest domeniu, prin premierea și promovarea studenților cu rezultate bune in cercetare.

– Atragerea de noi fonduri, în mod special din mediul privat, pentru Universitate, Facultațile acesteia si implicit pentru studenții lor. Acestă captare de fonduri, propun a se face prin noi parteneriate cu firme din mediul privat, în care să participe atât cadrele didactice cât si studenții.

Ar mai fi și alte obictive de atins dar mă rezum in această prezentare doar la acestea. Mă consider o persoană de viitor, cu țeluri înalte, ce poate fi de folos Universitații Babeș-Bolyai și studenților ei, adică dumneavoastră și vă solicit girul de incredere pentru poziția de Student Senator.

1. CV Mariț Timotei

2. Plan Managerial Mariț Timotei

  • Facultatea de Studii Europene

BOSOANCĂ BIANCA

”Numele meu este Bosoancă Bianca şi sunt studentă a Universității Babeș-Bolyai, la Facultatea de Studii Europene, specializarea Relaţii Internaţionale şi Studii Europene, anul II.

 Am debutat ca un student responsabil și dornic de implicare, am învățat ceea ce înseamnă să fii un student implicat, să fii omul energic pe care se bazează o întreagă colectivitate și nu în ultimul rând am învățat ce înseamnă să-ți duci la îndeplinire responsabilitățile pe care ți le-ai asumat. Toate acestea m-au ajutat să-mi dezvolt spiritul organizatoric, capacitatea de a lucra în condiții de stres și nu în ultimul rând, am învățat să găsesc soluții, nu scuze, sa fiu o fire comunicativă si deschisa noilor provocari. . Pentru funcția de senator al Universității Babeș-Bolyai mă recomandă perseverența, ambiția, modestia, plăcerea de a lucra în echipă și de a împărtăși din experiența mea celor din jur. Alegerea implicării responsabile și serioase în structura din care fac parte este dincolo de toate datoria pe care mi-o asum în fața fiecăruia dintre colegii mei, dar mai ales în fața viitorului pe care vreau să îl construim împreună.”

1. CV Bosoancă Bianca

2. Plan Managerial Bosoancă Bianca

  • Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării

 HĂDADEA IONUȚ CĂTĂLIN

”Eu sunt Cătălin, sunt student în primul an al programului de masterat Managementul Serviciilor Publice din cadrul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării.

În martie anul acesta am început reprezentarea, fiind membru în Consiliul Facultății. Pe lângă aceasta, îmi ocup timpul cu organizarea activitățiilor extracurriculare din FSPAC (o parte din acestea), fiind președintele Clubului Alpin, membru în Clubul de Cercetare Aplicată, dar și inițiatorul mai multor activități de implicare comunitară în cadrul Departamentului de Administrație Publică. Totodată, sunt membru al Colegiului Studențesc de Performanță Academică din cadrul Universității Babeș-Bolyai.”

1. CV Hadadea Ionut Catalin

2. Plan Managerial Hadadea Ionut Catalin

TURȘAN IOANA

”Numele meu este Ioana Turșan, studentă în anul trei în cadrul Facultăţii de Știinţe Politice Administrative și ale Comunicării, departamentul de

Administraţie Publică si vă solicit să mă susţineţi și să-mi acordaţi încrederea voastră pentru poziţia de reprezentantă a studenţilor în Senatul UBB. Pe langă atribuţiile clasice ce trebuiesc îndeplinite pentru această funcţie, obiectivele principale pe care le propun sunt:

-promovarea, susţinerea și apărarea drepturilor și intereselor studenţilor;

-identificarea și soluţionarea problemelor studenţilor, cu privire la componenta academică;

-un proces transparent de luare a deciziilor, prin încurajarea studenţilor de a se implica în dezbaterile comunităţii academice;

-facilitarea comunicării între studenţi si cadrele didactice;

-mobilizarea studenţilor pentru a se implica în activităţile cu caracter întreprinzător și de cercetare, din cadrul facultăţii;

-îmbunătăţirea accesului la informaţii, livrarea de informaţii să se facă calitativ, cantitativ și în timp cât mai util;”

1. CV Turșan Ioana

2. Plan Managerial Turșan Ioana

Linia germană

  • Facultatea de Matematică și Informatică, Facultatea de Biologie și Geologie, Facultatea de Geografie, ONG

1.CV Breaz Andreea

2. Plan managerial Breaz Andreea

 

Linia maghiară:

  • Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației

1. CV Oras Mariann Andrea

2. Plan Managerial Oras Mariann Andrea

  • Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării

1. CV Kadar Petra

2. Plan Managerial Kadar Petra

  • Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor

1. CV Res Konrad-Gergely

2. Plan Managerial Res Konrad-Gergely

 

 

candidaturi site-06