Consiliul Studentilor din UBB organizeaza o prima dezbatere pe marginea Statutului Studentului din UBB, dezbatere la care sunt invitati sa participe si sa contribuie cu idei, propuneri si amendamente toti studentii universitatii. Aceasta va avea loc joi 17 mai 2012, incepand cu ora 18.00 in sala N. Iorga din cladirea Rectoratului (str. M. Kogalniceanu, nr.1, etaj 1).
Statutul Studentului este documentul ce reglementeaza drepturile si obligatiile studentilor, precum si reprezentarea acestora la nivel de facultate si universitate. Prin urmare, el vizeaza toti studentii din UBB si fiecare student in parte, este realizat de studenti pentru studenti.
Proiectul de statut realizat de CSUBB si dezbatut si amendat in ultimele saptamani impreuna cu ONG-urile studentesti va fi supus atentiei si dezbaterii intregii comunitati studentesti din Universitatea Babes-Bolyai (gasiti proiectul aici). Draftul rezultat in urma dezbaterilor va fi supus votului comisiilor de specialitate ale Senatului si, in final, va fi adoptat de plenul Senatului in sedinta din 11 iunie.
Invitam studentii din toate facultatile, de la toate liniile de studiustudentii reprezentanti simembrii ONGS-urilor sa participe cu totii la dezbaterea Statutului Studentului din UBB si sa contribuie in acest fel in mod activ la procesul legislativ din universitate si la promovarea intereselor studentilor si a vietii studentesti in general.

Va asteptam!

Statutul Studentului UBB varianta lucru 2012 – 15 mai