Viaţa de student: o aventură continuă. Cursuri, seminarii, examene şi proiecte. Încerci să te descurci cum poţi. Ca să-ţi ajungă să te întreţii, să îţi plăteşti şi taxele, şi să mergi şi la petreceri, ar mai trebui să îţi iei şi un job extra.

UniCredit Consumer Financing te susţine să te bucuri la maxim de această perioadă din viaţa ta oferindu-ţi soluţii de finanţare avantajoase.

Prin varianta de Creditare pentru Facultate poţi:

 • Obţine rapid sume cuprinse între 1.500 lei şi 10.000 lei;
 • Utiliza banii pentru orice cheltuială cu facultatea (taxe şcolare, costuri de cazare, materiale didactice etc.);
 • Rambursa lunar împrumutul, pe parcursul a 12 luni;
 • Achiziţiona creditul împreună cu asigurare de viaţă cu primă finanţată, care te poate proteja în cazul unei imposibilităţi de plată, obţinând, astfel, o dobândă mai avantajoasă:

tabel_767pix
Ofertele de dobândă sunt valabile pentru creditele în lei, până la 30 noiembrie 2017.

Dobânda variază în funcţie de valoarea indicatorului ROBOR la fiecare 3 luni. Prezentele oferte de dobândă sunt calculate la valoarea ROBOR-ului din data de 20.09.2017 (1,05%), diferenţa reprezentând marja băncii.

Asigurarea de viaţă opţională, cu primă finanţată, este emisa de Ergo Asigurări de Viaţă S.A. prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN S.A., în calitate de agent de asigurare subordonat.

CUM APLICI?

Nimic mai simplu: vino în orice sucursală UniCredit Bank.

Pentru credit poţi aplica chiar tu sau orice persoana apropiată ţie.

CE CONDIŢII TREBUIE ÎNDEPLINITE?

 • Vârsta. Aplicantul trebuie să aibă între 18 şi 70 de ani, respectiv între 25 şi 60 de ani pentru navigatori.
 • Venituri. La UniCredit Consumer Financing acceptăm diferite surse de venituri precum: salarii, drepturi de autor, chirii, pensii, contracte de management sau administrare etc. Venitul net minim trebuie să fie:
  • Pentru pensionari: 450 lei;
  • Pentru angajaţii cu studii superioare: 650 lei;
  • Pentru angajaţii cu studii liceale/postliceale: 543 lei;
  • Pentru angajaţii cu nivel de educaţie “şcoală”: 450 lei;
  • Pentru navigatori: min. 250 euro.
 • Destinaţia creditului să fie pentru cheltuieli universitare.

Mai multe detalii despre criteriile de aplicare pentru creditele fără ipotecă şi produsele UniCredit Consumer Financing găseşti pe www.ucfin.ro sau www.unicredit.ro, pentru produsele UniCredit Bank.

Decizia de creditare aparţine exclusiv UniCredit Consumer Financing IFN S.A., Creditorul rezervându-şi dreptul de a solicita, după caz, orice documente necesare în analiza de creditare, conform normelor sale interne şi reglementărilor legale în vigoare.

Exemplu reprezentativ pentru un Credit pentru Facultate, fără ipotecă, în valoare totală de 1.500 lei pe 12 luni, rata dobânzii anuale variabilă de 10,8% (ROBOR* la 3 luni + 9,75%), comision de analiză dosar 250 lei perceput în cazul acordării creditului, comision lunar de administrare credit 0 lei, valoarea ratei lunare este 156,89 lei (pentru rate egale, rata incluzând şi costul asigurării de viaţă opţionale cu primă finanţată, de 0,15% din suma împrumutată înmulţită cu perioada de creditare) şi valoarea totală plătibilă 1.882,79 lei, DAE 54,33%. Ofertă valabilă în cazul contractării unui Credit pentru Facultate, fără ipotecă, cu asigurare de viaţă cu primă finanţată ataşată. Pentru acordarea Creditului fără ipotecă trebuie să încheiaţi un contract de cont curent cu UniCredit Bank S.A. („Banca”), în cazul în care nu aveţi deja un cont curent deschis la banca. Acest produs este oferit de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. prin UniCredit Bank S.A., intermediar de credit cu titlu auxiliar exclusiv al creditelor oferite de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. *ROBOR la 3 luni, valabil la 20.09.2017.