Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice.

Proiectul Incubator107 a fost preluat în Cluj de asociația Apertura în luna aprilie. Incubator107 încurajează în oameni dorința de a învăța de la alții și de a-i învăța pe alții, creând o comunitate de oameni creativi care fac schimb de experiență și de idei. Suntem deschiși la propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou.

Pentru a vă familiariza cu Incubator107, vă invităm Sâmbătă, 12 mai, începând cu ora 20:00, la FerdinArt Galerie Apartament (strada Ferdinand, nr. 37) care va găzdui lansarea primei nocturne Incubator107 Cluj, “Nocturna Pâș Pâș”. Vă așteaptă o noapte albă în care meșterii noștri vă vor prezenta atelierele pe care le vor susține în luna mai, veți putea urmări proiecții de filme mute pe o coloană sonoră asigurată de ELECTROCLOWN și INDJESTIONE, veți putea face schimb de viniluri sau vă veți putea delecta cu concertul acustic susținut de Patricia Labou.


Pentru mai multe detalii despre proiect şi despre eveniment puteți consulta comunicatul de presă și afișul evenimentului atașate acestui mail. Ca să vă faceți o idee despre atmosfera din Incubator107 v-am atașat și câteva poze de la maratonul nostru de ateliere care a avut loc pe 23 aprilie în Uptown Arts Caffee (credite foto Denisa Seician).

Ne găsiți pe www.incubator107.com pentru evenimentele Incubator107 din toată ţara şi pe facebook/Incubator107Cluj pentru evenimentele din Cluj.
Echipa Incubator107 Cluj