Știm că se apropie o perioadă stresantă, așa că de ce să nu începem cu o relaxare?

Așadar, ia un prieten și hai cu noi la film! Pe un bilet care costă 10 lei, veți putea intra amândoi să vizionați  “Doar cu buletinul la Paris” la Cinematograful Florin Piersic. (www.facebook.com/doarcubuletinullaparis)

Trailer: Doar cu buletinul la Paris

Filmul rulează la Cinema Florin Piersic până joi, 21 mai. 

DOAR CU BULETINUL LA PARIS afisul (1)

Regizorul filmelor “Cel mai iubit dintre pământeni”, “Ticăloșii” sau “Cei care plătesc cu viața” revine cu o nouă producție despre România actuală, despre resemnare, speranță și haz de necaz. Șerban Marinescu a realizat o satiră la adresa societății românești, țesută în jurul unui profesor modest de limba franceză, care toata viața a visat să vadă Parisul.

Într-o țară a respectului pentru valoare, în care lozinca “La vremuri noi, tot noi!” nu are fundament, unde politicienii au experiența vieții reale, iar pensionarii înțeleg cu adevărat ce s-a câștigat în ’89, într-o țară în care democrația este trăită ca în vest, cu poliția mereu la datorie și în care speranța abia mai trăiește, “Doar cu buletinul la Paris” vine să întărească exact contrariul!
Realitatea lovește nemilos în visul celui naiv, iar oamenii onești constată că “am ajuns la mâna mitocanilor”. Suntem nevoiți întotdeauna… “s-o luăm de la capăt”!

Filmul îi are în distribuție pe Mircea Diaconu, Dorel Vișan, Răzvan Vasilescu, Cecilia Bârbora, Ioan Sapdaru, Rodica Lazăr, Adrian Titieni, Valentin Popescu, Florin Zamfirescu, Mihaela Sârbu, Nicodim Ungureanu, Nicolae Urs, Florin Petrescu, Toma Cuzin, Costel Cașcaval, Maria Junghietu, Anca Sigartău, Petre Cătălin Fumuru, Tudor Platon, Sorin Gociu, Alexandru Golis, Gabriel Mușat.