Cererile de parcare se depun in perioada 11.Oct.2012 — 19.Oct.2012

Acte necesare

– Cerere adresata Serviciul Social al Universitatii Babes-Bolyai prin care solicitati locul de parcare
– Copie xerox dupa legitimatia de camin
– Copie xerox dupa certificatul de inmatriculare

Criterii de acordare a locurilor

Autovehicolul sa fie proprietate personala.
Justificare: am primit solicitari si pentru autovehicule de serviciu dar nu avem suficiente locuri de parcare pentru a da curs acestor cereri. Al treilea criteriu este cel al disciplinei in utilizarea dreptului de acces.

Modul in care sunt repartizate locurile de parcare pe zone: Primul criteriu este cel al precedentei. Solicitantii de locuri de parcare vor primi acelasi loc de parcare pe care l-au detinut in anii precedenti, bineinteles respectand criteriile de mai sus. Justificare: articolul din regulamentul de cazare care stipuleaza faptul ca un student poate solicita si, in masura posibilitatilor, trebuie sa primeasca acelasi loc de cazare pe care l-a avut in anii anteriori. Am extins aceasta clauza si locurilor
de parcare.

Criteriul sigurantei persoanei. Prin acest criteriu s-a urmarit alocarea locurilor de parcare din apropierea caminelor, cu
precadere, persoanelor de sex feminin. Justificare: s-a dorit evitarea situatiilor in care acestea trebuie sa se deplaseze noaptea de la cantina la camine. Pana acum nicio persoana de sex feminin nu a primit loc de parcare la cantina din cosiderentele expuse mai sus.

Al treilea criteriu este cel al preferintei enuntata in cererea pentru loc de parcare. Din pacate Campusul nu a fost conceput ca sa faca fata unui numar atat de mare de locuri de parcare iar orice extindere s-ar face in detrimentul comfortului general prin desfiintarea de spatii verzi.