Stimați Studenți,

Parlamentul European organizează, în perioada 9-11 mai 2014, la Strasbourg, Evenimentul pentru Tineretul European (European Youth Event – EYE 2014).

Mii de tineri între 16 şi 30 ani din întreaga Uniune Europeană sunt invitați să participe, în cadrul EYE 2014 la manifestările cultural-artistice și la dezbaterile pe teme europene de interes.

Evenimentul are loc în perioada premergătoare alegerilor pentru Parlamentul European, programate la finalul lunii mai 2014, fiind o componentă importantă a campaniei instituționale de informare (neutră din punct de vedere politic) derulată de Parlamentul European pentru a sublinia importanța participării la vot.

Vă transmitem alăturat o prezentare a evenimentului, care conține și o descriere a modului de înscriere, pe care avem rugămintea să o transmiteți către potențialii participanți din cadrul Universității dumneavoastră (studenți, organizații studențești etc.).
De asemenea, informații utile, precum şi formularul de înregistrare se regăsesc la următorul link www.europarl.europa.eu/eye2014.

Vă mulţumim!

Cu stimă,
Echipa Biroului de Informare al Parlamentului European în România
www.europarl.ro