5352223348fe4Departamentul pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediul de Afaceri şi Turism, informează  cu privire la facilităţile oferite de către cele opt proiecte regionale din cadrul schemei de minimis care se derulează în prezent, “Locuri de muncă pentru tineri”.

Obiectivul acestei scheme de minimis îl constituie “dezvoltarea aptitudinilor de munc ale tinerilor absolvenţi ai unei instituţii de învăţământ secundar şi terţiar în 2014, aflaţi în tranziţie de la şcoală la viaţa activă, prin învăţarea la locul de muncă şi subvenţionarea locurilor de muncă în vederea creşterii ratei de ocupare în rândul tinerilor integraţi la primul loc de muncă, după absolvire ”.

Documentaţia aferentă se regăseşte pe site-ul Departamentului pentru IMM, Mediul de afaceri şi Turism, la adresa web www.aippimm.ro , sub denumirea de Schema de ajutor de minimis locuri de muncă subvenționate. Înscrierea absolvenţilor şi a IMM-rilor se va face parcurgând paşii enumeraţi în documentul postat la adresa amintită mai sus, document care este denumit ANUNT PASI INSCRIERE “Locuri de muncă subvenţionate”.

Documentul oficial poate fi descarcat aici: solicitare MEN promovare proiecte regionale schema de minimis pt TINEri oct 2014