Într-o lume în care se cunoaște prețul la absolut orice, noi premiem acei oameni care, prin excelență în ceea ce desfășoară, dau valoare a tot ceea ce crează și formează adevărate modele pentru societate.

În cadrul Galei Premiilor Excellentia, eveniment aflat la cea de-a doua ediție,  premiem profesorii și studenții tuturor celor 21 de facultăți din cadrul Universității Babeș-Bolyai, care s-au remarcat prin rezultate deosebite și aprecieri din partea membrilor comunității acedemice.

Le recunoaștem valoarea, meritele și eforturile studenților care, pe lângă peformanțe academice remarcabile, și-au dovedit spiritul civic prin activitățile de voluntariat pe care le-au organizat în universitatea noastră.

Îi ridicăm din praful cretei sau de la catedră și îi invităm în fața dumneavoastră pe aceia care,  rupându-și frânturi din suflet și simțire, contribuie la evoluția acestei societăți prin educație de calitate.

Evenimentul academic va îmbrăca o aură festivă și onorifică începând cu ora 13:00, în data de 15 mai 2014, iar locul care-l va găzdui va fi Sala Aula Magna din Clădirea Sediului Central al Rectoratului UBB (Str. M.Kogălniceanu, nr.1).

Avem deosebita plăcere de a vă invita să luați parte la acest eveniment să îi cunoașteți pe noii membri ai comunității Excellentia.castigatori excellentia