Hai la o cafea!

Studenţii, masteranzii şi doctoranzii Facultăţii de Istorie şi Filosofie ai Universităţii Babeş-Bolyai, Cluj-Napoca organizează cea de-a VII-a ediţie a Campaniei Hai la o cafea! Această acţiune caritabilă este dedicată în întregime studenţilor orfani din UBB şi a pornit în anul 2007 ca un simplu exerciţiu de umanitate.

 

hai la o cafea

Prin vânzarea unui pahar de cafea cu 1, 50 lei sau a unui ceai cu doar 1 leu încercăm să facem o surpriză plăcută studenţilor orfani şi din centrele de plasament, care studiază în cadrul UBB, cu ocazia sărbător

ilor de iarnă. Initiativa noastră a început ca un mic proiect în 2007, însă succesul de care s-a bucurat încă de la prima ediţie, ne-a făcut să continuăm campania şi în anii care au urmat. Sărbătorile ne bat iar la uşă şi suntem pregătiţi să facem şi în 2013 câţiva colegi fericiţi.

 

Anul acesta ne puteţi găsi între 2 şi 5 decembrie, de la ora 10 până la 16, în următoarele locaţii:

 

  • La sediul central al Universităţii Babeş-Bolyai;
  • La sediul Facultăţii de Drept;
  • La sediul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor;
  • La sediul Facultăţii de Geografie.

 

Vă asteptăm pe toţi la ceai, cafea, la o acţiune caritabilă îndreptată înspre cei care sunt mai puţin norocoşi. Aceste sărbători de iarnă pot fi un motiv pentru noi toţi să arătăm că ne pasă.