Proiectul IdeiFaine își mărește echipa!

În perioada 10.03.2015-31.03.2015, echipa IdeiFaine desfășoară o campanie de recrutare prin care căută tineri implicați, entuziaști și musai cu talent și dorință de a scrie pe www.ideifaine.ro. Aceștia se adresează tinerilor din toată țara, întrucât doresc să se extindă la nivel național și să găsească ambasadori ai fainului din toate orașele țării, care să scrie și să ne țină la curent cu cele mai faine trend-uri, evenimente sau orice alte lucruri interesante de la ei din zonă.

Proiectul IdeiFaine le dă tinerilor oportunitatea de a-și exprima creativitatea și talentul, oferindu-le mediul perfect pentru a interacționa în mod real cu cititori. De asemenea, le oferă tinerilor posibilitatea de a activa într-unul dintre departamentele proiectului (PR și Design, HR, Relații Externe, Fundraising), lucru prin care vor putea dobândi experiență în domeniile profesionale aferente departamentelor existente.

Înscrierile se fac prin intermediul formularului existent în acest link http://ideifaine.ro/fa-parte-din-echipa-noastra/, iar mai apoi, candidații faini vor fi intevievați fie față în față (în cazul celor din Cluj-Napoca), fie prin intermediul Skype (pentru tinerii din celelalte orașe ale țării).

ide faine