Vrei o experiență de muncă valoroasă într-o firmă de prestigiu sau o organizație neguvernamentală din Cluj-Napoca?

Aplică la Cluj Internship până în 10 aprilie la office@internshipcluj.ro. Formularul de înscriere îl găsești pehttp://www.internshipcluj.ro/inscrieri.html.

Cluj Internship, ediția a XII-a, oferă 30 de locuri de internship în următoarele firme și ONG-uri clujene: Autism Transilvania, Bufab România, Clujul are suflet, Ferrosan (parte a Grupului Pfizer), Impress, Friesland Campina, Sykes Cluj-Napoca și Terax.

Pentru detalii despre domeniile de activitate în care sunt locurile de internship, accesează următorul link: http://www.internshipcluj.ro/parteneri.html

Stagiile vor avea loc în perioada 22 aprilie-10 iunie 2013, timp în care vei munci câte cel puțin 10 ore pe săptămână într-o firmă sau o organizație neguvernamentală din Cluj-Napoca.

Programul Cluj Internship a fost inițiat în 2006 de Fundația Danis pentru Dezvoltare Managerială și Asociația Studenților de la Business. Edițiile anterioare ale programului au oferit locuri de internship pentru aproximativ 750 de studenți în peste 60 de firme și organizații neguvernamentale.