Simularea Project Management oferita de Valiant Development este un workshop destinat tinerilor profesionisti, antreprenori si persoanelor interesate in dezvoltarea profesionala si personala.

In cadrul cursului, participantii vor lucra in echipa pentru a-si pune in practica cunostiintele de management de proiecte in cadrul unei simulari on-line acreditata de Harvard Business. Obiectivul principal al participantilor este de a crea un produs competitiv care sa se incadreze in timp si buget si sa fie in fata competitiei.

Simularea contine o serie de instrumente administrative care permit monitorizarea si evaluare in timp real a deciziilor participantilor.

Beneficii

  • Vei lua decizii care ilustreaza faptul ca anticiparea si corectarea greselilor din timp pot aduce beneficii pentru proiect.
  • Obtinerea unui Diplome de Absolvire care sa ateste detinerea de abilitati de management de proiecte obtinute in urma unei simulari Harvard.
  • Punerea cunostiintelor in practica pentru evidentierea importantei potrivirii in timp a schimbarilor pentru alocarea resurselor proiectului.
  • Vei putea examina importanta moralului ridicat a membrilor echipei pentru productivitate.

Data: 6 aprilie 2013

Locatie: Cluj Hub, str. Pitesti, nr. 19, Cluj-Napoca

Program: ora 09:00 – 14:00

Pret:

ü  Standard: 200 lei

ü  Student: 170 lei

ü  ONG: 180 lei

Pentru mai multe detalii si inscrieri, accesati: http://valiant.ro/training-management-de-proiect/

sau contactati-ne la e-mail: contact@valiant.ro, tel: 0741039652

 Afis-PM-v2.2

Despre Valiant Development:

Suntem o echipa de tineri antreprenori, traineri si profesionisti, care doresc sa contribuie la dezvoltarea societatii actuale prin oferirea de programe de pregatire non-formala pe tematici actuale si de interes in mediul profesional. Valiant Development isi propune sa acopere golul dintre teorie si practica prin oferirea unor cursuri de formare si experimentare de simulari de business care sa initieze dezvoltarea unor competente specifice si crearea unor experiente relevante pentru viitorul profesional al beneficiarilor programelor noastre. Metodele utilizate includ simulari si workshopuri destinate de a oferi experiente practice si complexe, care pot fi apoi traduse ca abilitati dezvoltate.