Universitatea Babeș-Bolyai, alături de Consiliul Studenților, lansează cea de-a noua ediţie a concursului de proiecte pentru organizațiile studențești şi echipele de studenți care dezvoltă proiecte în beneficiul studenților din cadrul universității. Această sesiune vizează proiectele care se vor desfăşura în perioada ianuarie-iunie 2017.

Calendarul desfășurării concursului:

  • 14-28 Nov 2016 – perioada de depunere
  • 2-9 Dec 2016 – perioada de evaluare
  • 10 Dec 2016 – afișarea rezultatelor preliminare
  • 12-13 Dec 2016 – perioada de depunere a contestațiilor
  • 14-15 Dec 2016 – soluționarea contestațiilor și afișarea rezultatelor finale

Concursul de proiecte este o inițiativă unică la nivel național, un proiect-pilot în rândul universităților din România, menit să devină un exemplu de bune practici și să fie multiplicat în cadrul altor universități din spațiul autohton.

Invităm grupurile de studenți și organizațiile non guvernamentale din cadrul Universității Babeș-Bolyai să își dezvolte inițiativele destinate studenților. Regulamentul privind susținerea proiectelor, formularele de candidatură și alte informații utile sunt disponibile mai jos.

Pentru a promova transparenţa în cadrul acestui concurs, vom publica toate solicitările de finanţare. În acest sens, rugăm ONG-urile şi grupurile de studenţi să completeze, pe lângă anexele de mai jos, formularul de date publice.

Depunerea proiectelor se va face la Registratura Universității și online la adresa de e-mail proiectestudentestiubb@gmail.com.

regulament_ong

anexa_1_cererea_de_finatare

anexa_1a_cererea_de_finatare

anexa_2_declaratie_partener

anexa3_declaratie_solicitant

anexa4_formular_raportare

anexa5_criterii_de_performanta

anexa5A_criterii_persoane_fizice

anexa6_cheltuieli_eligibile

anexa7_cerere_tip

Calendar

Calendar