Joi, 19 martie, ora 16.00, Comisia Fulbright Romania organizează seminarul online “The Fulbright Student Award: Preparing the Application”, având ca subiect bursele Fulbright Student, pentru anul academic 2016/2017.

Programul Fulbright Student Award 2016/17 se adresează studenților, masteranzilor sau doctoranzilor români interesați de programe de masterat sau de cercetare doctorală în Statele Unite. Cei care intenționează să aplice își pot depune candidatura online până la 11 mai, 2015.

Webinarul va oferi informații despre pașii de parcurs pentru completarea aplicației online Fulbright Student, cu referire la componentele de bază ale aplicației. Participanții la webinar vor avea ocazia să adreseze întrebări despre procesul de aplicare, domenii de studiu și cercetare, criterii de selecție, documentația necesară pentru a aplica la bursa Fulbright Student și informații despre finanțare.

Pentru a avea acces la webinar toți cei interesați se pot înscrie până miercuri, 18 martie, ora 16.00 la:office@fulbright.ro