Ministerul Cercetarii si Inovarii, in colaborare cu Agentia Executiva pentru Cercetare a Comisiei Europene si cu Universitatea Babes-Bolyai au placerea de a va invita sa participati la sesiunea de informare privind oportunitatile de finantare din cadrul Actiunilor Marie Sklodowska-Curie.

Sesiunea informativa va avea loc la data de 23 noiembrie 2017, in intervalul orar 9:00- 12:15, in Aula Magna din sediul central al Universitatii Babes-Bolyai, str. M. Kogalniceanu nr. 1, Cluj-Napoca.

Parte din Orizont 2020, programul-cadru al Uniunii Europene pentru cercetare si inovare, actiunile Marie Sklodowska-Curie finanteaza colaborarea pe termen lung intre institutiile academice si ne-academice (institutii de invatamant superior, organizatii de cercetare, sectorul privat, asociatii, etc.), prin incurajarea mobilitatii transfrontaliere si inter-sectoriale. Programul sustine formarea si dezvoltarea carierei personalului din toate domeniile cercetarii si inovarii, de la cercetarea de baza pana la preluarea rezultatelor pe piata. 

Agenda evenimentului poate fi consultata aici.

Pentru o buna organizare a evenimentului, va rugam sa confirmati participarea dumneavoastra pe pagina de inregistrari http://events.ancs.ro/event.php?id=66