Dragi studenți,
Suntem convinşi că v-aţi lovit de nemuritoarea sesiune, entuziasmul începerii noului semestru şi de profesorii cei noi… Dacă până acum nu aţi avut suficient timp pentru a vă înscrie în cadrul proiectului SimPE, vestea buna este că şi-a prelungit data de primire a formularelor de participare până în 15 martie 2013, cu scopul de-a vă da şansa să veniţi la Cluj în număr cât mai mare.
Totodată dorim să scoatem în evidenţă importanţa şi profesionalismul proiectului prin prezentarea evenimentelor la care veţi putea participa în cadrul acestei ediţii a Simulării Parlamentului European.
Pe parcursul sau SimPe va cuprinde o serie de conferințe și sesiuni de informare la care vor lua parte importanţi reprezentanţi ai mediului academic clujean şi domeniul politic european.

– “Germania în Uniunea Europenă”, conferinţă realizată de Julia Gross, ministru consilier al ambasadei Germaniei în România.

– “Analiza sistemului federal american” cu guest speakers din partea Fulbright şi al Camerei de Comerţ.

– “Europa cercurilor concentrice şi România”, seminar realizat de către Radio France Internationale.

– “Rock the vote”, dezbatere pe tema importanţei alegerilor, organizată de Ziarul Studenţesc din Cluj Napoca.

-Activitati echipa “SHARE”

Cum mă pot înscrie?

Înscrierile se pot face până în data de 15 martie pe site-ul oficial al proiectului, pe baza completării unui formular și al elaborării unui scurt eseu pe tema Europa: între identitate națională și supranațională.
Mai multe informații despre înscrieri şi despre program găsiți accesînd urmatorul link:
http://www.simularepe.ro/