Dacă îți doreşti să devii bancher şi să îți construieşti viitorul în strânsă legătură cu domeniul bancar, atunci vino la Millennium Bank. Mai ales că nu trebuie să îți faci griji din cauza lipsei de experiență.

 Oferim celor interesați (student/masterand) oportunitatea de a efectua un stagiu de practică la Millennium Bank, pentru a se putea obişnui cu un mediu de lucru profesionist, a-şi dezvolta abilitățile şi a acumula experiență profesională esențială. Acest program arată deschiderea noastră față de tineri. Vino să creşti alături de noi” este un proiect adresat celor care îşi doresc să acumuleze experiență şi să lucreze cu profesionişti.

Stagiile de practică sunt neremunerate şi durează 3 săptămâni, cu posibilitate de prelungirepână la 6 săptămâni. Ne dorim oameni dedicați, muncitori, cu abilități de comunicare interpersonală. Cerințe speciale pot apărea în funcție de specificul departamentului şi al activităȚilor din cadrul lui. La modul general, cunoştințele de limbă engleză şi cele de PC (pachetul MS Office) sunt obligatorii.

Trebuie să fii student sau masterand în cadrul unei facultăți cu profil economic. Alte specializări pot fi luate în considerare (Drept, Comunicare etc.) pentru stagiile din departamentele de suport.

Dacă vrei să creşti alături de noi şi să faci parte dintr-o echipă de profesionişti, te rugăm să ne trimiți CV-ul la adresa de e-mail: student@millenniumbank.ro până în data de 20.10.2014, după această dată urmează selectarea lor ș programarea interviurilor.

Exemple de activități desfăsurate în cadrul stagiului de practică în sucursalele Millennium Bank

• Familiarizarea cu viziunea, misiunea și valorile băncii, structura organizațională, procedurile și, procesele băncii în general și cele desfăsurate în cadrul agenției în particular.
• Urmărirea înregistrării în sistem a tranzacțiilor cash și non-cash, în monedă locală și străină, efectuate de către personalul responsabil.
• Participarea ca observator la deschidere / închidere de conturi, la procesarea ordinelor de plată (transferuri) în moneda locală si străină, la tranzacții de tip schimb valutar, la autorizarea în sistem a instrumentelor de debit (cecuri, bilete la ordin etc.) emise/ primite de bancă.
• Participarea ca observator la activități de deservire a clienților efectuate de personalul responsabil și la realizarea activităților conexe specifice.
• Familiarizarea cu utilizarea aplicațiilor specifice.
• Familiarizarea cu caracteristicile principalelor tipuri de produse bancare: produse de pasiv (depozite, conturi de economii), produse de activ (credite, carduri de credit) si produse tranzacționale (conturi curente, carduri de debit, Internet Banking si Smartphone Banking, POS) etc.
• Familiarizarea cu activitatea de promovare a produselor bancare. Îți poți aduce contribuția prin căutarea de informații, identificarea de baze de date externe, calificarea bazelor de date cu potențiali clienți, alcătuirea/ utilizarea de scripturi de vânzări etc.

Pentru mai multe detalii puteți accesa : Stagii practica Millennium Bank ROMANIA