Ești pregătit? Peste 1.200 de oportunități de carieră vin spre tine săptămâna viitoare la Târgul de Cariere Cluj Global, marți și miercuri, în 20 și 21 octombrie între orele 10:00-16:00. E vorba despre joburi, internshipuri, stagii de practică și de voluntariat.

Vor participa 50 de companii din domenii diverse, de la serviciu clienți la auto&automotive, producție, farmaceutic, alimentar, retail, finanțe-bănci și multe altele.

Astfel, compania Emerson caută aproximativ o sută de persoane, de la sudori la ingineri, software developeri, project manageri sau business analysts. La Genpact se caută 95 de vorbitori de engleză, franceză și germană, iar la Steelcase sunt libere 20 de poziții în domenii precum IT, Sales Suport, Finance sau Operation.

La Târgul de Cariere Cluj Global mai participă companii precum Bombardier – care caută cunoscători de germană, suedeză, franceză și italiană, în timp ce Bosch are disponibile peste 60 de poziții în domeniul producției și al tehnicii. Există și firme care recrutează persoane interesate să muncească nu doar în Cluj, ci și în alte orașe precum Galați, Iași, Brăila, Focșani, Bacău, cum este cazul companiei DB Schenker.

Este puternic reprezentant la această ediție sectorul HoReCa și cel alimentar. Câteva dintre companiile care caută angajați la Târgul de Cariere Cluj Global sunt KFC, Pizza Hut, dar și mulți retaileri. Au nevoie de personal și companii precum E.ON, buw, Electrolux, Fujikura, Infosys, Integra Document Management, Office Depot, Sykes, Terapia, a SUN PHARMA Company sau Yardi Systems.

Nu ai experiență? Nicio problemă!

TdC vine cu oportunități variate și pentru studenți ori tineri fără experiență. Ei vor putea alege din câteva zeci de oportunități special gândite pentru ei. Astfel, sunt prezente ONG-uri precum AIESEC, The Duke of Edinburgh’s Award și Mathias Corvinus Collegium.

În zona de „social life” – ce va fi amplasată la Sala Polivalentă – evenimente de marcă precum Festivalul Internațional de Film Transilvania și Jazz in the Park își vor prezenta oportunitățile de voluntariat. În total, vor fi disponibile aproximativ 200 de oportunități de internship, stagii de practică și de voluntariat.

 

Târgul de Cariere Cluj IT

Ești pasionat de tehnologie și te afli în căutare permanentă de noi oportunități? Aici e locul tău! Târgul de Cariere Cluj IT revine la Cluj cu ediția de toamnă. 40 de angajatori vin la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, joi și vineri, în 22 și 23 octombrie, între orele 10:00-16:00, cu aproximativ o mie de oportunități de carieră în IT&Software. Sunt disponibile atât joburi, cât și internshipuri, stagii de practică și de voluntariat.

Angajatori puternici precum Crossover, Emerson, Siemens, Steelcase vor încerca să atragă cei mai pricepuți IT-iști. De asemenea, la târg vin cu sute de posturi în domeniul IT companii precum: 3 Pillar Global, Accenture, Donau Invest, Endava, Fleio, Garmin, Linkscreens, Luxoft, msg systems România, Softing și Yardi Systems.

În cadrul TdC Cluj IT vor avea loc competiții contracronometru în diverse limbaje de programare și seminarii.

Viteza e punctul tău forte? Vino la Speed Coding Challenge

Te așteptăm la competiția de Speed Coding Challenge. Este vorba despre un concurs contracronometru adresat specialiștilor IT, indiferent de nivelul de experiență și de tehnologiile cu care lucrează.

La standurile HP, Siemens și Yardi, pasionații de IT se pot întrece într-o competiție contracronometru de programare, deja cunoscutul « Speed Coding Challenge ».

Vei avea între 5 și 15 minute la dispoziție pentru a rezolva challenge-uri de programare pe diverse tehnologii (Java, .NET, C, C++, C#, Python, Flash, Unity 3D etc). Pentru a putea participa trebuie doar să vii la târg și vei avea șansa de a câștiga premii pe măsură.

targul it