În fiecare semestru, grupurile de studenți și organizațiile non guvernamentale din cadrul Universității Babeș-Bolyai sunt încurajate să își dezvolte inițiativele destinate studenților participând la Concursul de proiecte pentru finanțarea din fondurile Universității Babeș-Bolyai.

Concursul de proiecte este o inițiativă unică la nivel național, un proiect-pilot în rândul universităților din România, menit să devină un exemplu de bune practici și să fie multiplicat în cadrul altor universități din spațiul autohton.

Datorită numărul mare de proiecte depuse și din dorința de a facilita accesul studenților la oportunitățile de dezvoltare oferite de acestea, Consiliul Studenților a solicitat conducerii universității reducerea tarifelor de cazare pentru participanții la proiectele finanțate din fondurile UBB.

Ne bucurăm să vă anunțăm că în urma negocierilor inițiate de Consiliul Studenților, începând din acest semestru  tarifele de cazare pentru participanții la proiectele finanțate din fondurile Universității vor fi de 3 ori mai mici. Dacă înainte de această decizie tariful de cazare în căminele studențești era calculat conform planului tarifar în regim hotelier, de acum tarifele de cazare vor fi aceleași cu cele percepute studenților universității în timpul anului universitar. (vezi documentele de mai jos pentru detalii)

De asemenea, vor beneficia de o reducere a tarifelor de cazare și elevii participanți la școlile de vară (pentru care au fost depuse proiecte de finanțate prin intermediul concursului de proiecte), elevi care sperăm să devină mai apoi membri ai comunității noastre academice.

 Cerere tarife cazare-proiecte finanțate din fondurile UBB
Anexa tarife camine-proiecte