A inceput evaluarea cursurilor de catre studenti! Completati chestionarul de evaluare, care se gaseste pe platforma Academic Info (platforma online prin care puteti sa accesati si informatiile despre traiectoria voastra scoalara).

Ce trebuie sa faceti:

1. Va logati pe http://academicinfo.ubbcluj.ro/info/ cu ajutorul datelor proprii de identificare:academic info 1

user: Nume.PrenumeNrMatricol

parola: CNP

(Exemplu-user: Popescu.Elena123  parola: 28910101010)

2. In partea dreapta a fiecarei discipline cuprinse in contractul de studii gasiti coloanele „Evaluare curs”, respectiv „Evaluare seminar”.

academic info 2

3. Completati chestionarele pentru fiecare curs si seminar la care ati participat conform instructiunilor mentionate in aplicatie.

academic info 2'

4. Apasati „Trimite chestionar”

academic info 3

Se asigura anonimatul vostru deoarece chestionarele nu inregistreaza datele de identificare.

Puteti completa chestionarele online în perioada 7.05.2013 – 9.06.2013.

In cazul in care apar erori in completarea lor va rugam sa ne trimiteti un mail cu problema constatata pe adresa evaluarecursuri@staff.ubbcluj.ro

De ce sa va implicati in evaluare:

– pentru ca noua Lege a Educatiei Nr. 1/2011 prevede ca evaluarea cursurilor de catre studenti este obligatorie;

pentru ca studentii sunt parteneri in procesul educational si trebuie sa ia activ parte la imbunatatirea calitatii acestuia;

– pentru ca aveti ocazia sa semnalati aspectele nedorite si sa faceti un prim pas spre ameliorarea lor;

prin raspunsurile la intrebarile deschise de la sfarsitul chestionarului, puteti sa va exprimati parerea despre diferite aspecte ale cursului si sa faceti propuneri de imbunatatire – ajutând astfel generatiile viitoare de studenti; dupa incheierea sesiunii de examene, atat cadrul didactic, cat si conducerea facultatii vor avea acces la rezultatele anonime ale evaluarilor;

– pentru prima data de la demararea evaluărilor online, studentii care au completat chestionare vor avea acces la rezultatele individuale ale cadrelor didactice pe care le-au evaluat. Puteti vizualiza rezultatele profesorilor vostri dupa terminarea sesiunii, logandu-va pe platforma Academic Info.

De asemenea, rezultatele evaluarilor sunt disponibile la sfarsitul fiecarui semestru, pe site-ul Centrului pentru Managementul Calitatii (http://qa.ubbcluj.ro/evaluare_cursuri.php) sub forma unui raport sintetic, pentru fiecare facultate in parte. Raportul contine media generala pe facultate, precum si principalele puncte tari si puncte slabe ale cursurilor. Rezultatele individuale la evaluari sunt luate in considerare pentru evaluarile de personal, la nivel de facultate.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile voastre,

Centrul pentru Managementul Calitatii

evaluarecursuri@staff.ubbcluj.ro