KEEP IT CLEAN & GREEN!
Hai să curăţăm Haşdeul împreună!
Înscrierile se pot face accesând formularul de la adresa:
https://docs.google.com/forms/d/1MH7AIGFBDjDsTZHIPz4hr8Yw4m1VNNJkP79y1y65ieg/viewform?c=0&w=1

KEEP IT CLEAN & GREEN! își propune să fie o mișcare studențească cu voluntari implicați în acțiuni de ecologizare a spațiilor verzi din UBB. Campania a fost iniţiată de Direcția Comunicare și PR a UBB, cu scopul de a educa şi responsabiliza studenţii din Cluj-Napoca cu privire la curăţenia şi plantarea de copaci, în spaţiile unde sunt cazaţi, învaţă şi îşi petrec timpul liber.
Programul de ecologizare se va desfăşura în 4 aprilie 2016, începând cu ora 9.00, în faţa căminului A3 (Campus Haşdeu) şi urmăreşte curăţarea a 5 zone din Campusul Haşdeu şi plantarea unui număr de 25 de puieți în fața unor cămine.
Voluntarii vor primi saci menajeri şi mănuşi şi vor fi repartizaţi pe echipe pentru a putea acoperi cele 5 zone stabilite.
Ne dorim ca, în această perioadă, să ne mobilizăm pentru a curăța zonele afectate de gunoaiele aruncate la voia întâmplării şi ne bazăm pe sprijinul voluntarilor.

Consiliul Studenților din UBB (CSUBB) este partener al acestei acțiuni de ecologizare alături de Primăria Cluj-Napoca, Organizația Studenților din UBB (OSUBB), Liga Studenților din Cluj, Organizaţia studenţilor de la Ştiinţa şi Ingineria Mediului (OSSM), Organizaţia Studenţilor pentru Natură (OSpN).