Asociatia Filantropica “Sfantul Onufrie” a lansat campania de informare si strangere de fonduri „ Toti copiii au nevoie de iubire”. Impreuna cu toti cei care ne vor sustine, vom construi Asezamantul Social “Sfantul Onufrie” – “Case de Tip Familial pentru Ocrotirea Copiilor aflati în Dificultate”, pe un teren donat de Manastirea Acoperamantul Maicii Domnului din Floresti care se afla in imediata apropiere a acesteia.

Asociatia s-a infiintat abia in luna mai a anului 2013 cu binecuvantarea IPS Parinte Arhiepiscop si Mitropolit Andrei cu scopul de a construi Asezamantul Social pentru copiii aflati in dificultate si de a le oferi acestora un model familial plin de caldura, cu parinti sociali, punand accent pe dezvoltarea abilitatilor de trai independent, pe dezvoltarea armonioasa si vindecarea lor psiho-emotionala. Asezamantul, prin cele 4 case de tip famililal si imobilul multifunctional care se vor construi, va putea gazdui un numar de 40 de copii.

Campania de strangere de fonduri prin SMS « Toti copiii au nevoie de iubire » este sustinuta de Cosmote, Orange si Vodafone, a inceput la data de 01 octombrie 2013 de Praznicul Acoperamantului Maicii Domnului si va dura pana in date de 10 ianuarie 2014.

E destul de simplu sa sustii aceasta campanie: trimite si tu un SMS la numarul 8864 în valoare de 2 euro (Suma alocata cauzei este de 2 Euro.Nu se percepe TVA pentru donatiile de pe abonament.In retelele Cosmote si Orange, pentru cartelele preplatite, TVA-ul a fost retinut la achizitionarea creditului.Pentru donatiile de pe cartele preplatite, in reteaua Vodafone utilizatorii nu platescTVA.). Fiecare SMS trimis la numarul 8864 este o binecuvantare pentru copiii care vor fi ocrotiti în casele pe care le vom construi impreuna pentru ei.

In ce fel mai poti sa sustii acest proiect?

1. Popularizeaza detaliile campaniei si numarul de SMS 8864 printre oamenii dragi, prieteni, cunoscuti, facebook.

2. Vino la spectacolele organizate in cadrul campaniei la Sala Auditorium Maximum a Casei Universitarilor din Cluj Napoca din data de 29 octombrie, 14 noiembrie, 17 decembrie, detalii gasesti si pe site-ul asociatiei http://www.afso.ro/ (care este si el in dezvoltare, ideile si sugestiile sunt binevenite *:) happy).
In 29 octombrie ora 19:00 “Concert extraordinar caritabil” cu Adrian Sarmasan, muzica folk….si nu numai *:) happy. Intrarea se face pe baza de invitatie care costa 10 lei si se constituie in donatie pentru construirea asezamantului de copii.

Ce poate Asociatia Filantropica “Sfantul Onufrie oferi?

– o multumire si un zimbet pe chipul copiilor care vor locui in casele pe care le construim impreuna pentru ei;

– bucuria unei fapte bune si siguranta ca eforturile tale (fie ele donatii, sponsorizari sau sms-uri trimise la 8864) ajung exact acolo unde ar trebui (caramida, lemn, fier, cofraje, beton…pentru constructie).

Fundamentul misiunii, scopului si a obiectivelor Asociatiei Filantropice “Sfantul Onufrie” este iubirea fata de aproapele nostru, iar credinta ca “Toti copiii au nevoie de iubire“ este ceea ce da viata Asezamantului Social “Sfantul Onufrie.”