Prezent în aproape 30 de ţări, cu un volum de vânzări în 2011 cu puţin sub 113 miliarde EUR şi cu aproape 79.000 de angajaţi, E.ON este la ora actuală unul dintre cei mai mari furnizori privaţi de servicii din domeniul energetic.

La sfârşitul lunii mai a acestui an, Conducerea Grupului E.ON a prezentat viitoarea structură a serviciilor de Resurse Umane şi Contabilitate. Această propunere face parte din programul de eficientizare a companiei, aflat în derulare. Conform acesteia, serviciile similare din cadrul Grupului E.ON vor fi grupate în unităţi de servicii comune, denumite Business Service Centers.

Aceste Business Service Centers vor avea în total cca. 1.100 de angajaţi. În urma unei analize cuprinzătoare, E.ON are în vedere două locaţii pentru înfiinţarea acestor centre: Berlin şi Cluj-Napoca urmand ca în Cluj-Napoca să lucreze cca. 600 de angajaţi, mai ales în contabilitate.

În acest moment se derulează procesul de selecţie şi recrutare pentru acest centru.

Dacă sunteţi interesat de oportunităţile în carieră oferite prin înfiinţarea acestui centru, în ataşament se află o descriere a posturilor care sunt scoase la concurs în această perioadă.

Pentru orice alte detalii vă rugăm să luati legatura cu persoana de contact.

Team Leader Accounts Payable EN

Accounts Payable Clerk EN

Team Leader Accounts Payable SU_ EN

Team Leader Accounts Payable EN