Salut! 

Ai deschis acest link? Înseamnă că abia aşteptai să îl vezi. Ei bine, da, trebuie să te anunţăm că am deschis aplicaţiile pentru TIFF 2014. Eşti entuziasmat? Şi noi!

Vrei să faci parte din unul din cele mai tari evenimente care au adus Cluj-Napoca la un calapod internaţional al filmelor de categoria A? Atunci APLICĂ! Avem nevoie de tine şi de toţi oamenii dornici care au dorinţa şi energia de a se implica anul acesta în TIFF. 

Fără voluntarii TIFF, pulsul festivalului nu ar putea fi simţit la capacitate maximă. Ei sunt cei care fac festivalul să se mişte, sunt cei pe care îi vezi în tricouri imprimate cu TIFF plimbându-se în Unirii, pentru că trebuie să ajungă la următoarea locaţie, sau îi vezi în cafenele cu badge-ulTIFF la gât, pentru că tocmai au ieşit din tură. 

Simţi că vrei să faci parte dintr-o asemenea echipă? Vrei să fii unul din oamenii din culise pentru a vedea cum se pune un festival pe picioare? Vrei să cunoşti oameni noi? Te-ai uitat pe calendar deja să vezi în ce date pică? Vrei să faci parte din forfota TIFF 2014? Vrei BADGE-ul TIFF?

Ei bine, hai să nu te mai ţinem în suspans! Am deschis sistemul de aplicaţii până pe 30 aprilie, aşa că nu mai aştepta şi intră aici: http://tiff.ro/content/voluntari, citeşte instrucţiunile şi APLICĂ! Noi abia aşteptăm să te cunoaştem!

Hai cu noi la încă un TIFF! O să fie super, fantastic şi senzaţional!

Ştim că vrei!  Şi noi te vrem!

O zi cât mai faină şi plină de surprize!

Echipa TIFF