Studenţii şi masteranzii Facultăţii de Istorie şi Filosofie ai Universităţii Babeş-Bolyai, Cluj-Napoca organizează cea de-a VIII-a ediţie a Campaniei Hai la o cafea! Această acţiune caritabilă este dedicată în întregime studenţilor orfani din UBB şi a pornit în anul 2007 ca un simplu exerciţiu de umanitate.
Prin vânzarea unui pahar de cafea cu 1,50 lei sau a unui ceai cu doar 1 leu studenții încearcă să le facă o surpriză plăcută studenţilor orfani şi din centrele de plasament, care studiază în cadrul UBB, cu ocazia sărbătorilor de Paşte. Iniţiativa a început ca un mic proiect în 2007, însă succesul de care s-a bucurat încă de la prima ediţie, i-a determinat să continue campania şi în anii care au urmat. Sărbătorile ne bat iar la uşă şi studenții de la Facultatea deIstorie și Filosofie sunt pregătiţi să facă şi în 2014 câţiva colegi fericiţi.
Anul acesta îi puteţi găsi între 31 Martie – 2 Aprilie de la ora 8 până la 15, în următoarele locaţii:
• La sediul central al Universităţii Babeş-Bolyai;
• La sediul Facultăţii de Drept;
Vă asteptăm pe toţi la ceai, cafea, la o acţiune caritabilă îndreptată înspre cei care sunt mai puţin norocoşi. Aceste sărbători de primavara pot fi un motiv pentru noi toţi să arătăm că ne pasă.