Există viață după facultate?

Unii spun că da. Ca student, de multe ori este greu să-ți dai seama care este locul tău în complexul mecanism al economiei și este și mai greu să-ți imaginezi modul în care vei intra pe piața muncii. Aspectele teoretice pe care le acumulezi în facultate pun baza importantă, dar mai e nevoie de ceva pentru a-ți asigura locul de muncă dorit… însă tu probabil știi asta deja. Ce-i de făcut?

Noi îți propunem un program de dezvoltare personală și profesională care îți va oferi o perspectivă actuală asupra pieței muncii și te va ajuta să-ți dezvolți abilități practice pentru viitoarea ta carieră: BCR Laboratorul de Cariere.

laboratorul de cariere cluj

Ce este Laboratorul de Cariere?

Un program de educație non-formală, special conceput pentru studenții Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB). Programul te va ajuta să înţelegi mai bine opţiunile de dezvoltare a unei cariere şi îţi va oferi instrumentele şi informaţiile necesare să poţi să le urmezi.

Programul se va desfășura între 4 – 15 mai 2015 în Cluj-Napoca, în cadrul UBB, și va consta în 10 zile de ateliere interactive în limba română. În cadrul acestora, 40 de studenţi preselectaţi vor avea ocazia să comunice cu profesioniști din domeniul lor de interes, să afle care este portretul unui om de succes pe piața muncii din secolul 21 și să facă primii pași înspre a-și asuma această identitate.

În cadrul proiectului vei exersa:

  • Capacitatea de auto-evaluare
  • Abilitățile de prezentare
  • Comunicarea eficientă în scris
  • Ascultarea activă
  • Abilitățile organizatorice și de planificare
  • Capacitatea de a empatiza și relaționa cu alte persoane

Cui i se adresează programul?

Studenților UBB din anul 2, indiferent de profil. Dacă ești o fire curioasă, îți place să lucrezi în echipă și vrei să-ți găsești locul pe piața muncii, programul nostru ți se va potrivi perfect.

Obiectivele programului

Ne dorim să suplimentăm cunoștințele pe care studenții le acumulează în facultate cu elemente de educație non-formală și coaching din partea profesioniștilor din domeniile lor de studiu, totul pentru a-i avantaja pe participanți în mediul de business al secolului 21.

Înscrie-te acum!

Pentru a te înscrie în programul Laboratorul de Cariere, completează formularul online începând cu 6 aprilie şipână în 23 aprilie 2015.
În primă fază, pe baza formularului vom alege 100 de candidaţi care vor trece printr-un interviu cu reprezentanţi ai BCR, UBB şi Şcoala de Valori.
În final vor rămâne 40 de participanţi care vor beneficia de Laboratorul de Cariere. Atât înscrierea, cât și participarea la programul în sine sunt gratuite.

Atât înscrierea, cât și participarea la programul în sine sunt gratuite.

Contact

Doriana Guşiţă, Corporate Project Manager
E-mail: doriana.gusita@scoaladevalori.ro
Telefon: 0724 951 550