Consiliul Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai organizează în perioada 30 Aprilie – 22 mai 2019 cea de-a șaptea ediție a Premiilor Excellentia.

Proiectul își propune premierea a 21 de studenți, 21 de studenți doctoranzi și a 21 de cadre didactice, câte unul din fiecare facultate a Universității. În semn de apreciere şi de recunoştinţă pentru prestaţia didactică deosebită, pentru implicarea şi dedicarea dovedite în îndeplinirea misiunii de educare şi formare a studenţilor, dorim să acordăm titlul de Profesor Excellentia unui cadru didactic din fiecare facultate. De asemenea, în semn de recunoaştere a performanţei academice deosebite şi a pasiunii dovedite pentru domeniul studiat, dorim să acordăm titlul de Student Excellentia câte unui student doctorand și unui student nivel licență/masterat din fiecare facultate.

Cea de-a șaptea ediție a Premiilor Excellentia va avea loc în perioada 30 aprilie – 22 mai 2019, conform următorului calendar:

  • 30 aprilie – 5 mai (ora 12:00): Nominalizarea cadrelor didactice universitare și a studenților (licență. masterat, doctorat)
  • 6 mai – 10 mai (ora 12:00): Studenții nominalizați (licență, masterat, doctorat) vor depune documentele necesare evaluării de către comisie la secretariatul facultății unde sunt înmatriculați
  • 10 mai – 16 mai: Întrunirea comisiilor la nivel de facultate și evaluarea nominalizărilor
  • 8 mai – 16 mai (ora 12:00): Votarea cadrelor didactice universitare și a studenților pe site-ul CSUBB.
  • 22 mai: Gala de decernare a Premiilor Excellentia

 

Vot

 

Regulamentul Premiilor Excellentia