Se spune despre noi, studenții, că dăm viață Clujului. Clujul e de acord și vrea să ne răsplătească.

 Cum?

Prin „Studenții dau culoare Clujului”, eveniment prilejuit de Capitala Europeană a Tineretului din 2015 – Cluj-Napoca.

 Când?

În 22 mai, ziua în care tu ești sărbătoritul!

De la ora 9:00, sunteți așteptați la Sala Polivalentă pentru a te întâlni cu studenții/colegii tăi de la toate universitățile clujene și pentru a sărbători, împreună cu ei și cu rectorii universităților voastre, Încheierea anului universitar 2014-2015. Haideți, se promite a fi o experiență unică, pe o linie melodică uitată!

 

Și pentru că orașul-perlă se mândrește cu voi, studenții clujeni, de la 10:30, sunteți invitați la Parada Universităților Clujene, o defilare simbolică, care are ca punct de plecare Sala Polivalentă, iar ca destinație finală Piața Unirii

Dacă ați luat parte la startul de la Sala Polivalentă, următoarea oprire e Piața Unirii. Aici, într-un spațiu care unește, pe ritm de muzică, culoarea vă revine. Voi veți da culoare colegilor voștri și Clujului deopotrivă!

Toți studenții care participă la acest eveniment vor primi un pachețel de pudră colorată pentru a transforma centrul Clujului în cel mai vesel și colorat loc din România!

 

Dacă vreți să fiți studenții care dau culoare Clujului, sunteți așteptați vineri, 22 mai, de la ora 9, la Sala Polivalentă!

 

DRESSCODE: white 🙂 ca la sfârșitul zilei să fim cu toții colorați

 

 

studentii dau culoare