Reprezentare Studenteasca in UBB si la nivel national

Seria de traininguri oferita de catre CSUBB se axeaza pe trei componente importante si complementare: reprezentare la nivel de facultate, universitate si la nivel national. Acesta ofera posibilitatea de a cunoaste reglementari interne, de a aplica cunostintele deja existente si reprezinta sansa de a descoperi pasii necesari amendarii regulamentelor la nivel de facultate, universitate si la nivel national, argumentarea de pozitii la nivelul Consiliului Profesoral si la nivel de UBB si CSUBB.
Trainingul are o componenta interactiva si se bazeaza pe contributia directa a fiecarui participant. Modalitatea de lucru se axeaza pe munca in echipa si contine si jocuri de cunoastere. Pe partea de continut trainingul cuprinde lucrul pe regulamentele (ECTS, de burse, cazare etc.) din Universitate, Statutul Studentului din UBB si posibile regulamente la nivel de facultate. Fiecare sesiune de training va lua in discutie alte reglementari, oferind ocazia participantilor de a obtine o imagine de asamblu asupra structurii de reprezentare la nivel de UBB, regulamente in vigoare si analizarea acestora. Sesiunea de dimineata (3 ore) are ca tema principala reprezentarea in cadrul Universitatii Babes-Bolyai, iar sesiunea de dupa-masa ofera studentilor perspectivele reprezentarii la nivel national (2 ore).
Aceste sesiuni, saptamanale, pot fi un sprijin pentru toti cei interesati de reprezentarea studenteasca.

Feedback participanti :

– “bine organizat”
– “materialele au fost tari”
– “a avut jocuri prin care sa ne cunoastem intre noi”
– “mi-a placut deschiderea trainerilor”
– “training interesant, adaptat la nevoile de cunoastere ale reprezentantilor studentilor”
– “amabilitate si optimism din partea formatorului”
– “materiale pregatite”
– “Mi-a placut ca a fost munca in echipa si am reusit sa iau multe informatii de la colegi, exercitii interesante de intercunoastere si mobilizare. Multe din infornatii erau noi pentru mine si am obtinut strategii de gestionare a unor situatii”